Jos eSurokissa ei näy kunnolla, klikkaa tästä lukeaksesi sen selaimessa
27.9.2015 • eSurokissa 4/2015
Syksyn eSurokissa
kaunista syksyä! Värikästä syksyä kaikille SUROKilaisille! Luet eSurokissaa, SUROKin sähköistä jäsentiedotetta, joka pitää jäsenemme ajan tasalla niin SUROKin kuin muunkin kissamaailman toiminnasta ja tapahtumista. Palaute on tervetullutta osoitteeseen sihteeri@surok.fi.
Jäsenien syyskokous
SUROKin sääntömääräinen syyskokous
SUROKin syyskokous järjestetään keski­viikkona 25.11.2015 klo 18:00 Helsin­gissä, Pukinmäen Kartanolla. Syys­kokouk­sessa päätetään mm. jäsen­maksut ja halli­tuksen kokoon­pano vuodelle 2016. Lue tapahtuman sivulta esityslista ja tarkemmat tiedot. Kaikki jäsenet lämpimästi tervetuloa mukaan päättämään yhdistyksemme asioista! Kahvitarjoilu suolaisten ja makeiden herkkujen kera.
Kasvattajan peruskurssi
Kasvattajan peruskurssi
Oletko haaveillut kasvattajanimestä, tulevista pentueista sekä rodun kasvattamisesta ja kehittämisestä? Kasvattajan peruskurssilta saa pohjatiedot kasvatukseen ja uusia kontakteja kissaihmisiin. Kurssilla on vielä tilaa! Kasvattajan peruskurssi järjestetään lauantaina 14.11.2014 Länsi-Vantaan Reservi­upseerien toiminta­keskuksella. SUROKin jäsenille kurssin hinta on 30€, muille 45€. Maksu sisältää kurssi­materiaalin, kahvit ja lounaan. Sitovat ilmoit­tau­tu­miset osoit­teeseen tapahtumat@surok.fi. Lue lisää tapahtuman sivulta.
SUROKin talvinäyttely 2016
SUROKin näyttely Lahdessa 23.-24.1.2016
SUROKin seuraavat kansainväliset näyttelyt järjestetään ensi tammikuussa Lahdessa. Ilmoittautuminen näyttelyyn on jo auki! Ilmoittautumisaika päättyy 23.12.2015. Huomioithan, että jos kissamäärä (600) täyttyy aikaisemmin, niin ilmoittautuminen sulkeutuu. Klikkaa tästä kutsuun! Muistathan varata myyntipaikkasi ajoissa: kauppiaat@surok.fi.
Liittokokous Tampereella
Kissaliiton liittokokous 17.10.2015 Tampereella
Syksyn liittokokous kolkuttelee jo ovella, ja on aika valita uusia jäseniä hallitukseen ja toimikuntiin tekemään arvokasta työtä harrastuksemme eteen, meidän kaikkien yhteiseksi eduksi. Haluaisitko sinä ehdolle hallitukseen tai toimikuntaan? Ota yhteyttä omaan yhdistykseesi. Liittokokousmateriaaliin voit tutustua Kissaliiton sivuilla, heti kun se siellä julkaistaan. SUROKin omaan ehdotukseen voitte tutustua tämän linkin takaa. Otamme mielellämme vastaan kaikki kommentit ja mielipiteet esillä olevista ehdotuksista 10.10.2015 mennessä. Liittokokousmateriaalin käsittelyilta Malmin toimintakeskuksen kahviossa (Kirkon­kyläntie 2, Helsinki) huomenna 28.9.2015 klo 17. Tervetuloa!
SUROKin toimihenkilöiden ajantasaiset yhteystiedot löydät www-sivuiltamme yhteystiedot-kohdasta.
SUROK Facebookissa     SUROKin www-sivut     vanhat eSurokissat     Royal Canin
• Suomen Rotukissayhdistys ry • www.surok.fi • osoitelähde: Omakissa-järjestelmä
• eSurokissa-tiimi: Outi Vallenius ja Ulla Haapanen •