Jos eSurokissa ei näy kunnolla, klikkaa tästä lukeaksesi sen selaimessa
15.6.2017 • eSurokissa 3/2017
eSurokissa
Tervehdys SUROKilaisille! Kesäisen kaunis tervehdys! Näytölläsi on nyt vuoden kolmas eSurokissa, SUROKin sähköinen jäsentiedote. Ideoita ja palautetta otetaan mieluusti vastaan osoitteeseen sihteeri@surok.fi.

Kuvan 1 alt-teksti tähän
Esittelynäyttely 19.8.2017!
Kissoilla oltava omat häkit. Samat FIFe ja Kissaliiton rokotussäännöt kuin tavalliseenkin näyttelyyn. Eläinlääkärintarkastus klo 9:30-10:30.
Paikalle toivotaan paljon esittelykissoja. (kissamäärä max 50).
Ilmoittaudu nyt mukaan!! Ilmoittautumiseen:
- rotu, ikä, sukupuoli, väri, kissan kutsumanimi ja omistajan tiedot.
Ilmoittautumiset 19.5.-19.7.2017 osoitteella puheenjohtaja@surok.fi
Yleisön lippuhinnat:
Aikuinen 5€
Lapsi 2€
Avoinna yleisölle klo 11-16 ja rotuesittelyt klo 12 ja 14
ARPAJAISET JA KAHVIO!
Kuvan 2 alt-teksti tähän
Heinäkuun näyttelyn ilmoittautuminen vielä auki!
TUOMARIMUUTOS! Gianfranco Mantovanin tilalla näyttelyssämme tuomaroi Pia Nyman. Lauantaina rodulla eurooppalainen on oma Breed Bis. Lisäksi lapsille lelukissanäyttely! Osallistumismaksu on 2 € / lelukissa. Jokainen osallistuja palkitaan.
Mikäli olisit kiinnostunut auttamaan näyttelyn talkoissa tai toimihenkilönä näyttelyn aikana, otahan rohkeasti yhteyttä puheenjohtajaan, puheenjohtaja@surok.fi
Linkki kutsuun
Linkki Facebook -tapahtumasivuille
Kuvan 3 alt-teksti tähän
Assistenttikurssi 20.8.2018!
Kurssin pituus n. 3 tuntia ja lisäksi 1-2 tuntia kissojen käsittelyn harjoittelua. Assistenttikurssin tavoitteena on antaa teoreettiset valmiudet toimia assistenttina näyttelyssä.
Kurssin vetäjä: Arja Martikainen
Hinnat SUROK jäsen 15€ ja muut 25€ sisältää materiaalin ja kahvitukset.
Ilmoittautuminen 15.5.-15.7.2017 osoitteella tapahtumat@surok.fi kerrothan allergiat ilmoittautumisesi yhteydessä.
Ilmoittautuminen on SITOVA.
Kurssin käyneillä on mahdollisuus päästä SUROKin tammikuun 2018 näyttelyyn "apuassariksi".


Jäsenkortti ilmestyy vain SUROKISSA-lehden takakannessa ja sitä ei postiteta erikseen. Jäsenet saavat etunsa käyttöön liittymishetkestä seuraavan lehden ilmestyttyä. (Lehti ilmestyy 2017 viikoilla 12, 25, 38 ja 51.) Toivomme yhteistyön kantavan hedelmää niin kissojen terveyden, kuin arvostuksen nousemisenkin puolesta. Tehdään yhdessä kissoille terveellinen elämä!Kuvan 4 alt-teksti tähän

Uusi yhteistyökumppani!

Arvoisat jäsenet.
SUROK on solminut yhteistyösopimuksen 1.7.2017 alkaen Evidensia eläinlääkäripalveluiden kanssa. Sopimus kattaa kaikki Evidensian toimipisteet. Evidensia tarjoaa lemmikeille kattavat eläinlääkäripalvelut perustoimenpiteistä erikoissairaanhoitoon 50 eläinlääkäriasemalla ympäri Suomen. 24 h päivystävät eläinsairaalat palvelevat hätätapauksissa läpi vuorokauden Hattulassa ja Vantaan Tammistossa.
Yhteistyösopimuksen ansiosta Evidensia tarjoaa SUROKin jäsenille eläinlääkäripalveluista, ruuista ja tarvikkeista alennusta -10% (ei koske lääkkeitä) ja SUROKin kasvattajajäsenille -20% yhdistyksen kanssa erikseen sovituista kasvattajatoimenpiteistä, esim.baer - testaus, sydänultraus, pentuerokotukset, sirutukset, siitostestit (ei koske lääkkeitä). Alennuksia ei voi yhdistää muihin Evidensian etuihin. Jäsenalennukset ovat voimassa VAIN JÄSENKORTTIA näyttämällä. Jäsenkorttisi löydät lehden takakannesta ja se on henkilökohtainen. Kasvattaja-alennuksen saat todistamalla voimassa olevan jäsenyyden (jäsenkortti) sekä näyttämällä kasvattajatietosi Omakissa-palvelusta.
Kasvattajanimi-välilehdestä voi joko tulostaa mukaan kopion tai näyttää tämän sähköisesti paikanpäällä.


SUROKin toimihenkilöiden ajantasaiset yhteystiedot löydät www-sivuiltamme yhteystiedot-kohdasta.
SUROK Facebookissa     SUROKin www-sivut     vanhat eSurokissat     Royal Canin
• Suomen Rotukissayhdistys ry • www.surok.fi • osoitelähde: Omakissa-järjestelmä
• eSurokissa-tiimi: Outi Vallenius ja Anne-Mari Kangas •